Home

Covid-19 update:
Ik werk volgens de leidraad infectiepreventie Covid-19 voor complementaire therapeuten. Deze kun je hier lezen.
 

Praktijk voor Massagetherapie Tamara Wollenberg

Tamara WollenbergEven voorstellen
> Graag stel ik me aan jou voor

In verbinding komen met de wijsheid van je lichaam.
In de praktijk krijg je een op jou speciaal afgestemde massagetherapiesessie. Om helemaal bij jezelf thuis te komen.
Er is alle tijd, ruimte en aandacht voor jou.
Voor o.a. wanneer je niet lekker in je vel zit, gespannen spieren hebt, vermoeidheid ervaart, boos of verdrietig bent of bij een burn- out, depressie of preventief.
Vanuit verbinding, rust en onvoorwaardelijke liefde, zonder oordeel geef ik jou de sessie. Zo ontstaat er ruimte en kan jij in het hier en nu zijn, met alles wat er is, zonder te hoeven denken, er is alleen maar voelen. Je lichaam krijgt zo de kans om de wijsheid in jou te laten zien. De weg voor de nieuwe, juiste stappen in je verdere leven.
Door in de sessies te voelen en te ervaren en jouw inzichten te integreren in je dagelijks leven komen je denken, je voelen, je gedrag en houding steeds dichterbij je oorspronkelijke staat van zijn, van wie je werkelijk bent. Je ervaart meer ontspanning in je leven, je voelt je liefdevoller, vitaler, je levensenergie kan vrijer stromen en dit heeft een positieve weerslag op jouw lichaam.

Je bent van harte welkom.

Massagetherapie
> Lees meer over Massagetherapie, de massages, de werkwijze en voor wie

Vergoeding
Ik ben als natuurgeneeskundige aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG waardoor de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar.
> Vergoedingen & Tarieven

Afspraak maken
Voor vragen, overleg of het maken van een afspraak.
> Contact