Massagetherapie bij kanker

Kanker heeft vaak een grote impact op jouw lichaam en geest. Je leven ligt even helemaal op zijn kop, met vaak een onzekere toekomst.
Je krijgt als patiƫnt behandelingen, deze kunnen intensief zijn en sporen op je achter laten.

Bij mij in de praktijk is er liefdevolle aandacht voor jou, als mens zijnde. Je wordt gezien en gehoord. Je hoeft even helemaal niets, een moment van stilte en rust. Door de massage ontstaat een diepe ontspanning, je kunt weer bij jezelf thuis komen. Door mijn zachte aandachtsvolle aanraking kun je weer op een aangename wijze in contact komen met je lichaam.

Massage kan pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid en angst, woede, stress, eenzaamheid en depressieve stemmingen verminderen.

Voor mensen met de ziekte kanker, curatief of palliatief, of kanker hebben gehad. Bij massagetherapie met kinderen met kanker pas ik een positieve speelse benadering toe.
Ook tussen de behandelingen door kun je door mij gemasseerd worden. Eventueel kan ik jou ook bij overleg in het ziekenhuis masseren.

In ieder voorgesprek hou ik even de anamnese bij zodat jij een speciaal voor jouw conditie de juiste massage ontvangt waardoor je lichaam niet verder uit balans raakt.

Ik ben opgeleid bij het instituut Massage bij Kanker.